livelifebetter.blogg.se

Detta är en blogg med massa tips hur du kan leva ditt liv lite bättre både genom hälsotips, inspiration, miljö, återvinning, hitta bra matvaror och uppdatering om min vardag.

Kan ett fritidsintresse bli ett jobb?

Publicerad 2014-03-31 23:12:00 i Allmänt, Fitline, Hälsa, Inspiration,

Jag har världens bästa jobb! Så är det bara. Tänk att ha möjligheten att ge andra människor en bättre hälsa och ett bättre liv! Det är faktiskt det jag gör!
 
Spelar ingen roll vilken utbildning, hudfärg, kön, etnicitet, bakgrund eller sexualitet man har, vem som helst kan jobba med det här! Det är så underbart, underhållande, berikande och man blir så kunskapstörstande i det här jobbet.
 
Sen har vi sån teamkänsla, gemenskap, förtroende, kunskap, vilja och harmoni i teamet och det har jag aldrig upplevt någon annanstans . Vi drar åt samma håll mot samma mål och vi hjälper varandra hela tiden så man blir så sjukt inspirerad så det finns inga begränsningar!
 
Jag har inte tur att kunna jobba med det här för det kan vem som helst, utan jag valde att stänga dörren på ett fast jobb sedan 10 år, en "säkerhet" för många men det jobbet gjorde inte mig lycklig och hel. Det här gör det! Spelar ingen roll att jag hade en säker inkomst, för det är inte pengar som gör en lycklig utan vad man känner i hjärtegropen, i själen, i magkänslan och vad inre rösten säger. Är alla dessa överens så är man lycklig oavsett om man får sälja huset el bilen.
 
 
Ja, pengar underlättar mycket men det är inte allt!
 
Jag jobbar hellre med något jag älskar än att jobba med något som inte är utvecklande, stimulerande, inte är roligt, inte är jobbigt...
 
Vad känner du i hjärtat? Vilket är ditt drömjobb? Hur känns det att vakna på måndagsmorgonen? Är du nöjd med din lön? Kan du avancera i den takt du vill? Är du nöjd med din chef och arbetskompisar?
 
Allt detta kan jag svara på hur det var för mig på mitt jobb och jag kan säga att det har dramatiskt ändras! Tex. Jag sätter min egen lön, väljer mina egna arbetstider och älskar måndagar!
 
 
 
Jag kan hjälpa vem som helst att få det så här!
 
Nyfiken? Bara kontakta mig!
 
[email protected] eller 07392445577.
 
 
 
Tjingtjing!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela